از آن دسته محصولاتی که گوگل با معرفی آن، طرفدارانش را به ابراز شگفتی واداشت، عینک گوگل بود.این عینک شبیه به یک کامپیوتر همیشه همراه است. این عینک بدون شیشه است که با یک منشور بر روی چشم راست تابش می کند و در واقع یکی از چشم های کاربر را کاملا در اختیار خود می گیرد. عینک گوگل و کارایی آن موضوع این مقاله از سری مقالات سایت تبلیغات در گوگل پارینا است.

طبق گزارش های به عمل آمده یک نمایشگر 25 اینچی برای مخاطب است. عینک گوگل را می توان یک کامپیوتر همیشه همراه معرفی کرد.کاربر عینک گوگل ،توانایی انداختن عکس و فیلم با کیفیت ،دریافت و ارسال ایمیل، جستجو در اینترنت، استفاده از نقشه های راهنما، برگزاری جلسات گفتگوی اینترنتی، دیدن برنامه های ملاقات و پیش بینی وضعیت آب و هوا را دارد.

سیستم عامل این عینک شبیه تلفن های اندروید است که زمینه های بسیار مناسب برای گسترش دیگر امکانات عینک گوگل را فراهم کرده است. طریقه انتقال صدا در عینک گوگل نیز، از شاهکارهای آزمایشگاه گوگل ایکس است.المنت تعبیه شده در فریم عینک، آن را به لرزش می اندازد و سپس دستگاه با استفاده از تکنولوژی القای استخوانی ، لرزش را از طریق فریم به استخوان جمجمه کاربر منتقل می کند. با ادامه مقاله در سایت پارینا همراه باشید.

منتقدان به عینک گوگل

نوآوران این طرح علت لزوم استفاده از این تکنولوژی را اجازه شنیدن صدای محیط به کاربر بیان می کنند که از ایجاد خطرهای گوناگون مانند تصادف جلوگیری می کند.گوگل گلس را می توان یکی از پروژه های ارزشمند و مهم در آزمایشگاه گوگل ایکس دانست که جزو پروژه های روبنایی این آزمایشگاه محسوب می شود و توسط یک پروفسور ایرانی به نام بابک پرویز، استاد رشته مهندسی الکترونیک در دانشگاه واشنگتن طراحی شده است.

از آنجا که او به کامپیوترهای پوشیدنی علاقه دارد، با اختراع یک لنز بیونیک موفق شد لقب خالق گوگل گلس را از آن خود کند و با همین اختراع توانست به پروژه گوگل گلس بپیوندد.این عینک تا پایان سال 2014 وارد بازار شد.اما این وسیله جدید مانند دیگر گجت ها سر و صدای زیادی تحت عنوان نقض حریم خصوصی کابران به پا کرد.مخالفین عینک گوگل معتقدند که این عینک ناقض آزادی های انسان هاست و در صورت فراگیر شدن آن هرگونه حاشیه امنیتی برای زندگی خصوصی افراد را به نا امنی میکشاند.

چراکه هر فرد صاحب این عینک بدون کسب اجازه در هر لحظه و هر مکان می تواند به ضبط تصاویر بپردازد و به حریم خصوصی افراد تجاوز کند.اخیرا سی ان ان گزارشی منتشر کرد که از نگرانی افکار عمومی در مورد نقض حریم شخصی افراد بواسطه رونمایی از این عینک خبر میداد . قطعا عینک گوگل در آینده تحولات عظیمی در سیستم ارتباطی و کامپیوتری به وجود خواهد آورد. عینک گوگل به عنوان یکی از محصولات آزمایشگاه ایکس به تنهایی موجی از تغییرات به وجود آورده است.

اینترنت بالونی

اینترنت بالونی تحولات شگرفی در فضای ارتباطی ایجاد خواهد کرد. گوگل توسط این پروژه می تواند نقاطی از کره زمین را که تحت پوشش اینترنت قرار ندارند را به شبکه جهانی اینترنت متصل کند.گوگل این پروژه را پروژه Loon نامید و مرحله آزمایشی این طرح را  در روز 15 ژوئن سال 2013 میلادی، با موفقیت به اجرا در آورد و توانست 30 بالون مجهز به آنتن اینترنتی را که با زمین در تماس بودند، در زلاندنو به هوا بفرستد.

این بالون ها هم اکنون به کمک 50 آزمایشگر بر روی زمین برای آزمایش و پیاده سازی این پروژه در زلاندنو وجود دارند، که هر یک از این آزمایشگرها یک آنتن ویژه برای دریافت سیگنال از این بالون هاست. طبق اعلام صورت گرفته، هر بالون میتواند منطقه ای به وسعت 20 کیلومتر مربع را تحت پوشش قرار دهد.طبق گفته مسئولان پروژه، سرعت و کیفیت اینترنت بالونی مانند شبکه های نسل سوم مخابراتی G3 است.

بالون ها در مصرف انرژی زیاده خواه نیستند

این بالون ها نیاز به مصرف انرژی زیادی ندارند و به گونه ای طراحی شده اند که بر روی جریانات هوایی در دومین لایه اتمسفر، لایه استراتوسفر(پوشن سپهر) قرار گرفته و تنها با یک اپراتور از راه دور باید به بالا یا پایین هدایت شوند تا از مسیر اصلی خود خارج نشوند. این بالون بیست کیلومتر بالاتر از خطوط هوایی قرار گرفته و توانایی پوشش بسیاری از مناطق دور افتاده را دارد.

با چشم اندازی که از سوی کمپانی گوگل اعلام شده، این بالون ها در آینده ای نه چندان دور همه مناطق کره زمین را تحت پوشش خود در خواهند آورد.طبق نظریه متخصصین، پروژه LOON بر اساس شبکه ی ماهواره ای ایریدیوم طراحی شده، و از 66 ماهواره فعال تشکیل می شود که همگی در 6 مدار و در ارتفاع 780 کیلومتری قرار دارند و هر 100 دقیقه یک بار دور زمین می چرخند.

در حال حاضر بر حسب آمارهای رسمی بیش از دو سوم جهانیان به اینترنت دسترسی ندارند و پروژه بالونی گوگل ایکس دقیقا همین بخش از ساکنان زمان را منظور نظر  قرار دارد. این پروژه می تواند جدا از پایین آوردن هزینه اینترنت به خوبی پوششی سراسری در جهان را رقم بزند. همانگونه که مطرح است، شبکه اینترنتی به عنوان رشته های عصبی جهان که تمامی کشورها را به یکدیگر وصل کرده، می تواند ارتباطی همگانی برای جهانیان ایجاد کند.

اینترنت جهانی و گوگل؛ طراح عینک های جادویی

اما با نگاهی دیگر نیز می توان بسط پیدا کردن اینترنت جهانی و ارزان را گسترش یافتن هژمونی امریکا بر دیگر کشورهای جهان دانست. از سوی دیگر گسترش کاربران اینترنت برای گوگل سود سرشاری خواهد داشت. کمپانی گوگل 87 درصد از درآمد سالانه خود را از طریق تبلیغات آنلاین به دست می آورد و افزایش تعداد کاربران اینترنت در جهان، موجب افزایش درآمد این کمپانی خواهد شد چرا که گوگل ظرفیت بیشتری برای تبلیغات آنلاین مثل تبلیغات در گوگل به دست خواهد آورد.

همچنین پروژه دیگری به نام آسانسور فضایی مطرح است که اطلاعات زیادی از آن در دسترس نیست و بارها از سوی  کمپانی گوگل مورد تکذیب قرار گرفته است. از شما دعوت میکنیم برای مشاوره جهت تبلیغات در گوگل به صفحه اصلی سایت پارینا و یا صفحه تماس با ما مراجعه کنید.

 

با ما موفقید.

keyboard_arrow_up