تبلیغات بنری چیست؟ حتما تا به حال پیش آمده که وارد سایتهایی شوید و با یک سری کادرهای مربع و یا مستطیلی رو به رو شدید که توجه شما قطعا به آنها جلب میشود و اکثرا خوش آب و رنگ هستند و ظاهرا گویای یک پیام خاص.بله این کاردهای خوش آب و رنگ تبلیغات بنری هستند که شما زمانی که روی آنها کلیک میکنید وارد وبسایت آگهی دهنده میشوید . این بنرهای تبلیغاتی بیشتر با کد html ساخته میشوند. ساختار این بنرها بیشتر بر اساس لینکهای هایپرتکست است.این لینکهای متنی به این شکل کار میکنند که یک بیت از کد html ، سرور وب را راهنمایی میکند تا زمانی که مخاطب روی قسمت خاصی از متن کلیک میکند ، صفحه وبسایت خاصی را بالا بیاورد .ساز و کار بنرهای تبلیغاتی به همین شکل است. تنها تفاوت در این است به جای متن ، لینک در یک باکس شامل گرافیک ترکیب با متن و بعضا همراه با انیمیشن نمایش داده میشود .
بنرهای تبلیغاتی انواع و اندازه های مختلفی دارند.IABیا همان interactiv advertising bureau سازمان تبلیغات اینترنتی ۸ اندازه متفاوت برای بنرهای تبلیغاتی تعریف کرده است .این سازمان از واحد پیکسل برای تعریف بنرها استفاده میکند .پیکسل کوچکترین واحد رنگ برای ساختن تصاویر در مانیتور و تلویزیون هست .
– 468*60 پیکسل (بنر کامل)
-392*72 پیکسل (بنر کامل با میله ی جستجوی عمودی)
– 234*60 پیکسل (بنر نیمه)
– 210*240 پیکسل (بنر عمودی)
– 125*125 پیکسل (دکمه مربعی)
– 120*90 پیکسل (دکمه 1)
120*90 پیکسل (دکمه 2)
– 88*31 پیکسل (دکمه میکرو)
محبوبترین اندازه 468 در 60 میباشد.
البته لازم به ذکر است اعلام کنم هیچ گونه محدودیتی در این ابعاد وجود ندارد .اما ابعاد اعلام شده متداول ترین نوع ابعاد به کار برده شده میباشد .
بنرهای تبلیغاتی از نظر نوع محتوای گرافیکی به چند دسته تقسیم میشوند .
بنرهای تبلیغاتی که شامل فایل ثابت و بی حرکت GIF یا JPEG هستند که به صفحات تبلیغ دهنده لینک میشوند .
بنرهای تبلیغاتی متحرک GIF که به صورت انیمیشن نمایش داده میشوند که از رایج ترین نوع بنرها هستند .
دسته سوم بنرهای تبلیغاتی رسانه ای هستند که شامل فایلهای صوتی و تصویری و یا برنامه های جاوا هستند که اکثرا علاوه بر لینک دادن با مخاطبین تعامل هم دارند .
به چه دلیل از بنرهای تبلیغاتی استفاده میشود .
به چند دلیل از بنرهای تبلیغاتی استفاده میشود .برای مثال صاحبان سایت ها برای افزایش تعداد بازدیدکننده و افزایش مخاطب از انواع تبلیغات کلیکی مثل تبلیغات در گوگل و یا تبلیغات بنری استفاده میکنند. در مورد تبلیغات بنری تا زمانی که کاربران روی این تبلیغات کلیک میکنند ، وارد وبسایتشان شوند و از محصولات و یا سرویس و خدماتشان بازدید کنند .زمانی که کاربر وارد وبسایت میشود یک مشتری بالقوه محسوب میشود اما زمانی که از نوع سرویس ها بازدید به عمل آورد و بازدید کاربر منجر به سفارش محصول و یا سرویس ارائه شده گردد ، این کاربر یک مشتری بالفعل میگردد که با خرید محصول آگهی دهنده را به هدفش می رساند. هدف دیگر آگهی دهنده افزایش بازدیدها و در نهایت بهبود رنکینگ وبسایتش میباشد .برندسازی یکی دیگر از اهداف آگهی دهنده میباشد .تصور کنید نام و برند محصول شما بارها و بارها در یک روز توسط هزاران نفر دیده شود .پس قطعا در ذهن مخاطب خواهد ماند و کم کم در کل جامعه شناخته خواهد شد .پس بنابراین این توسعه و برندسازی باعث اعتماد عمومی خواهد شد و این نام کم کم دهان به دهان انتقال پیدا خواهد کرد و یک برند برتر در سطح کشور و جهان خواهد شد .البته لازم به ذکر است که باید دقت کنیم تبلیغات بنری را در هر سایتی انجام ندهیم .باید از سایتهایی که رتبه خوبی در الکسا دارند و بیشتر مورد استقبال عمومی هستند.