این مقاله به زندگینامه یکی از تاثیرگذارترین افراد تاریخ معاصر، امید کردستانی، اختصاص دارد. در این مقاله با سایت تبلیغات در گوگل پارینا همراه باشید.همانگونه که از نام ایشان پیداست اصالتی کردی دارند و در چهارده سالگی به همراه خانواده ابتدا به انگلیس و سپس به آمریکا مهاجرت کردند.

امید کردستانی دیپلمات گوگل Google Diplomat سال 1343 در پیرانشهر به دنیا آمد اما تقدیر او را به سمت آمریکا هدایت کرد.او در رشته برق موفق به دریافت لیسانس از دانشگاه دولتی سن خوزه گردید و به عنوان مهندس در شرکت HP مشغول به کار شد.اما این نقطه پایان تحصیلات اکادمیک وی نبود. بعدتر به جهت دنبال کردن اهدافش در زمینه تجارت به شاگردی استنفورد درآمد.

سال 1991 بود که فوق لیسانسش را در زمینه مدیریت بازرگانی کسب کرد. همانجاییکه برای اهالی گوگل بسیار آشناست. برای خواندن ادامه مسیر جذاب زندگی امید کردستانی با سایت پارینا همراه باشید.

روح گوگل با امید کردستانی ایرانی میشود

در سال 1999 کردستانی کار در NetScape را رها کرد و صفحه جدیدی در زندگی خود ورق زد.نام امید کردستانی به عنوان یازدهمین کارمند در لیست گوگل به ثبت رسیده تا روح گوگل ایرانی شود؛ او اولین مدیر کسب‌و‌کاری بود که گوگل به‌خود دید.وی با عنوان موسس کسب‌و‌کار در این کمپانی شناخته میشود و بانی سرویس پول‌آفرین ادوردز همین روح ایرانی گوگل‌پلکس است.

فعالیت‌ها و موفقیت‌های کردستانی به چشم پسران گوگل آمد و سریال همین دستاوردهای او بود که باعث شد تا در سال 2006 میلادی، دو اتفاق مهم برای وی رقم بخورد که در پی می‌آیند.

امید، دنیای ما را شکل دیگری بخشیده‌ است

در سال 2006 میلادی مجله تایم، نام کردستانی را به عنوان یکی از صدنفری قرار داد که دنیای ما را شکل دیگری بخشیده‌اند.در همین دوران ساکنان استنفوردی گوگل‌پلکس، مسوولیت پروژه‌ی مهم و خطیر خرید یوتیوب در همین سال را به عهده‌ی کردستانی گذاشتند که نتیجه‌ی ‌آن انتشار یک جمله‌ی کوتاه بود: گوگل یوتیوب را خرید.

زنجیره‌ی اتفاقات خوب برای کردستانی همچنان ادامه یافت تا در سال 2007، عنوان ایرانی سال جشنواره‌ی ایرانیان آمریکا، به او رسید و البته کمی بعد برای چند سالی از همکاری با گوگل انصراف داد.

امید به گوگل برمیگردد

فاصله‌ی سالهای 2009 تا 2014 میلادی، کردستانی گوگل را ترک کرد و در شرایطی دوباره به آن بازگشت که سمت مدیریت ارشد کسب‌و‌کار این کمپانی، انتظار او را میکشید.این بازگشت به عنوان یکی از اقدامات مثبت گوگل، توجه زیادی را به خود جلب کرد و از سوی طرفداران، تحسین شد.

از سوی دیگر کردستانی هم با رشد چشمگیر 30 درصدی سهام گوگل، ارزش‌های جایگاه خود در این کمپانی را بار دیگر به رخ کشید.اکنون دیگر 2015 فرا رسیده و آقای جک دورسی، مدیرعامل ارشد اجرایی توئیتر که با مشکل کسب درآمد و کاربر مواجه است یک ایرانی را به عنوان رئیس اجرایی هیات ‌مدیره استخدام میکند.

این بار روحی ایرانی در توئیتر دمیده میشود با کیفیت امید کردستانی.رئیس پیشین کردستانی در NetScape، مایک هومر، مدعی است که کار مداوم و آموزش سخت در شرکت مذکور بوده که در درخشش کردستانی در گوگل نقش داشته.امید کردستانی کارش را در NetScape در بخش OEM شروع کرد و مسئول برقراری ارتباطات تجاری با شرکت هایی نظیر آمازون و ebay بود.

اما NetScape نخستین کارفرمای امید نبود. همانطور که ذکر آن رفت، در بخش توسعه تجاری، بازاریابی و مدیریت تولید با شرکت هایی مانند HP نیز همکاری داشت.

نحوه استخدام امید کردستانی در گوگل 

با آقای کردستانی مصاحبه ای جهت تصدی مدیریت بخش فروش و توسعه ترتیب دادند؛ آن هم دور یک میز پینگ پنگ. شخص مصاحبه کننده سرگئی برین بود که با اعتراف به ناتوانیش در مصاحبه با فردی متبحر تمام ده پرسنل خود را به مصاحبه فراخواند.

این مصاحبه پنج ساعت به طول انجامید و در پایان مصاجبه شونده ایرانی، همه کارمندان گوگل را برای صرف شام به رستورانی دعوت کرد. او دیگر رسماً در استخدام گوگل بود.

بعدها کردستانی راجع به اولین ملاقاتش با لری پیج و سرگئی برین چنین گفت که احساس کردم این دو انسان اعتماد به نفس، اراده بالا و ایده های بلندپروازانه بسیاری دارند.او اضافه میکند که حتی اگر به جای اینترنت میخواستند لحاف فروشی هم راه بیندازند موفق میشدند! به همین خاطر بود که به آنها ملحق شدم.

کردستانی با آنالیز اولیه ای دریافت که مهمترین دارایی گوگل ترافیک زیاد این سایت است. پس از آن استفاده کرد و آگهی های تکی و کوچکی را که تک تک با کارتهای اعتباری پرداخت میشدند به میلیونها دلار رساند.به گونه ای که در این دوران 99 درصد درآمد گوگل از راه همین آگهی هاست. این شگفت انگیزست!

از این مغز متفکر گوگل، بارها به عنوان دیپلمات گوگل یاد کرده اند. این در حالیست که دارایی او را چیزی حدود نه میلیارد دلار تخمین میزنند.

 

با ما موفقید.

keyboard_arrow_up