کاربرد روانشناسی رنگها Psychology of colors در تولید محتوا به این معنیست که برای هر چه جذابتر شدن مطالب، پیشنهاد میکنیم به کاربرد روانشناسی رنگها در تولید محتوا توجه کنید.با این مطلب در سایت تبلیغات در گوگل پارینا همراه باشید.
این امر به انتقال هر چه بهتر پیام کمک میکند و از آنجا که هر رنگ تفسیری برای خود دارد به سمبل های چند رنگ اشاره میکنیم ما پیش از آن به ارائه چند نکته میپردازیم.همچنین تلاش میکنیم در سایت پارینا از این اصول به بهترین شکل استفاده نماییم.
کاربرد روانشناسی رنگها در زمینه های مختلف
در توضیح روانشناسی رنگها در زمینه های مختلف که طیف وسیعی را شامل میشود، به چند زمینه مرتبط با زمینه فعالیت شرکت پارینا ارشاره میکنیم:
_ اینفوگرافیک
_ تایپوگرافی
_ طراحی سایت
_ موشن گرافیک و…
سبز: سمبل طبیعت و گیاه است.نشانگر عزم راسخ، پایداری مقاومت، احساس امنیت، رشدو نمو، امید، صلح و صفا میباشد.
قرمز: سمبل خون و آتش است و نشانگر شور و اشتیاق، خشونت و خطر است.
آبی: یادآور آب و آسمان است.نشانه آرامش و هماهنگی، صمیمیت، حقیقت، اتحاد و اعتماد است.
زرد: سمبل خورشید و نشانگر روشنی است. نشانه ی شادمانی، توسعه طلبی، انبساط خاطر، امید، آرزو و درخشندگی نیز هست.
قهوه ای: از شدت ویژگی های رنگ قرمز کم میکند و به رنگ زرد نزدیک میکند.
بنفش: جالب است بدانید رنگ بنفش، مظهر همانندسازی، همخوانی و یکدستی ذهن با واقعیت خارج از ذهن است.
سفید: رنگ سفید که سمبل روز و روشنایی است، نشانگر عصمت، پاکی، جوانی، صداقت، حقیقت، شادمانی، صلح و حیات است.
خاکستری: در روانشناسی رنگها، این رنگ خاصیت خنثی دارد و نشانه ی عدم قدرت تصمیم گیری است.
سیاه: نشانه ی عدم وجود نور(ظلمت و تاریکی) است.نشانه ی غم، مرگ، نیستی، ایهام، رمز، حالات منفی، ترس و وحشت و همینطور پوچی است.
طلایی و نقره ای: از این دو رنگ علاوه بر رنگ سیاه برای اعتبار استفاده میشود.
بنابراین، برای جلب توجه خوانندگان و بینندگان، همچنین برای بهره گیری کامل از گرافیک و رنگ، انتخاب رنگ مناسب و استفاده از ترکیب رنگهای مختلف اصلی یعنی رنگ آبی، سبز، قرمز (مانند لوگوی گوگل) ، گرم،یعنی رنگ قرمز، نارنجی و زرد، رنگهای سرد مانند آبی، سبز و بنفش امری موثر در گیرایی تولید محتوا میباشد.
رنگ لوگو
لوگوی هر برندی هویت و آبروی آنست. طرح لوگو باید ساده، چشم نواز و مرتبط با مفهومی که باشد که برای صاحبان برند در نظر دارند.به همین منظور مهم است طراحی عنصر هویتی شرکت خود را به چه کسی میسپارید.طراحان حرفه ای اصول و قوانین بسیاری را رعایت میکنند تا طرح نهایی به مشخصه ای قابل رقابت با دیگر برندها تبدیل بشود.
در این خصوص آنها به مسائل دیگری از جمله رنگ لوگو توجه نشان میدهند.در بحث روانشناسی رنگها مهم است که بدانیم رنگها قدرت دارند.پس یک طراح خوب از رنگی در طراحی سایت یا لوگو بهره میبرد که مفاهیم مدنظر مدیران را به مخاطب و مشتری منتقل میکند.
حتی میگویند رنگ ها تا هشتاد درصد شناخت برند را افزایش میدهند.در همین لحظه مشهورترین لوگوهایی که در ذهنتان سراغ دارید را به یاد بیاورید. چند چیز در آنها وجود دارد که مهم ترینشان رنگ است.رنگ بعضی لوگوها به شما آرامش میدهد و بعضی دیگر برعکس، عصبیتان میکند. این همان نکته ایست که در روانشناسی رنگها نهفته است.
برای توجه به کاربرد روانشناسی رنگها، این فقط شرکت ها و فروشگاه ها نیستند که باید برای جلب مشتری به آن روی خوش نشان دهند.تیم تبلیغات فیلم های سینمایی و سریال ها و بازی های رایانه ای کار سخت تری دارند. چراکه اگر در جایی از طراحی لوگوی کار اشتباه کنند، فرصت طلایی جذب مخاطب را از دست میدهند.فونت و رنگ مناسب کلمات و میزان خلاقیتی که برای معرفی اثری هنری لازم است برای مثلا یک اثر سینمایی، تعیین کننده است.
رنگ بنفش در لوگو
چه بسیار دفعاتی که لوگوها به جای تاثیرگذاری، مایه ی تمسخر و خنده ی مخاطب شده اند. تا جاییکه عوامل اصلی، توضیحاتی را ارائه کرده اند و بیانیه ی عذرخواهی منتشر نموده اند.بنابراین پیشنهاد ما اینست که بودجه مناسبی به طراحی لوگوی کسب و کار خود اختصاص بدهید.
صاحب نظران و متخصصان بر این باورند که رنگ بنفش ترکیبی از شور و هیجان رنگ قرمز و آرامش رنگ آبی است.مثلا برای لوگوی مشاغل و حرفه های شیک و ظریف این رنگ بسیار مناسب است.از جمله ی برندهای مشهوری که رنگ بنفش در لوگوی آنها به چشم میخورد، یاهو میباشد. و این خود گویای همه چیز درباره ی این شرکت است.
با ما موفقید.